keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Ukkosta odotellessa

Heti aluksi pahoittelut kaikille teille jotka ajaudutte blogiini hakusanalla Kaija Koo. Ei ole Kaijasta tietoa täällä. Joskus laulan kyllä Tinakenkätyttöä, mutta se ei onneksi blogissa kuulu. :D

Täällä sitä ollaan taas takas pääasiakaupungissa. Olin aivan silmät ympyrkäisenä kun pääsin parvekkelle asti; kaikki rehut ei ole vaan hengissä vaan jopa virkeämmän näköisiä kuin viikko sitten! Ehkä ne sitten vaan tykkää juoda ite ämpäristä. Viritin yrteille sitten loppukesäksikin pillimehujärjestelmän.

Kasvukisa jatkuu. Tomaatti johtaa 4 ja puolella tomskunmitalla.

Loppukesä, mikä kamala sana....

Jatkokastelujärjestelmä.
Nyt mä istun tääl ja odottelen et alkais ukkostaa... Sataa jo, olen toiveikas.

Ystäväni Lavendula ja GT.
P.s. Kirjoitin tän iKoneella, eli ei oo mun vika jos on kirjoitusvirheitä (no okein, on se mun vika...) eikä keskitettyä tekstiä.

3 kommenttia:

 1. Kyllä, iKoneen vika ovat kirjoitusvirheet, eivätkä suinkaan GT:n...

  Kahdehdittavaa aktiivisuutta parvekkeen hyötykäytössä. Omamme kun vain toimii parvekekalusteiden säilytyspaikkana :/

  Joskin tuo pillimehusysteemi voisi olla käyttökelpoinen aurinkoisella partsillamme, jonka lämpötila nousee helposti 50 asteeseen, jos ovat lasit kiinni. Onkos sulla astiassa pelkkää vettä, vai kenties jotain ravinteita joukossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ollu itekin vähän yllättynyt tästä mun parvekeaktiivisuudesta. Mutta täytyy kyllä sanoa että tuolla on tosi kiva istuskella arki-iltaisinkin ja viettää pientä lepohetkeä. Kastelun muistaminen on tuottanut pieniä vaikeuksia välillä, joten siksikin tuo lankakastelu on ollut aika hyvä juttu.

   Mulla on kipoissa pelkkää vettä, mutta itseasiassa, nyt kun mainitsit, niin voisin laittaa mukaan vähän kanankakia. Ostin sellaisia pellettejä, niitä voi liottaa myös kasteluveteen. Suosittelen kyllä lankaruokintaa jos laitat partsille vaikka yrttejä.

   Äläkä hei pidä niitä laseja kiinni! ;)

   Poista
 2. Kanankakkia kannattaa ehkä laittaa valmiiksi purkkiin. Voipi liuotettuna tuoksahtaa maalaismaisemalta...

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...