perjantai 7. kesäkuuta 2013

Parvekepuuhastelua vol. 3/2013

No niin! Parveke eli lisähuone eli kesähuone on taas saanut uusia tiimijäseniä. Kävin viime viikonloppuna ihmettelemässä kävelykaduksi muutettua Vaasankatua ja erityisesti sen kunniaksi pidettyä katukirppistä. Samalla erehdyin Hakaniemen maalaismarkkinoille, jossa oli ihana luomuyrttikoju! Kuluvalla viikolla joukkoon vihreään liittyivät siis markkinatuliaisina oregano ja kaverinsa rosmariini.

Hauska tutustua!

Lisäksi mä vihdoin päätin mitä leijonankidoille tulee seuraneideiksi. Ei mitään kovin persoonallista, ihan vaan lobeliaa ja petuniaa. Afrikanbasilika ja tomaatti tekee molemmat vaan kukkasia ja ottavat korkeuskisaa.

Kasvit rivissä.

Niin oot nättinä!

Uuteen ristikkoon ostin tuollaisia, noh, mitänenytoli, nojailemaan.. Ei ne kyllä mitään nojaa tahi kiipiä, kääntyvät vaan aurinkoon päin.

Nöitä voi kuulemma syödä.

Kukkia odotellessa.

Suurimmat riemunkiljahdukset on kuultu kun ihan ite kylvetyissä ruukuissa on näkynyt elonmerkkejä. Tilliä on tulossa ja eilen otettiin jo maistiaisia ruåtsalaisten uusien perunoiden kanssa.Muuallakin tapahtuu. Hollantilaisen laittamat salaatit pinnistävät maailmaan mansikkalaatikosta.

Onnea yritykseen.

Mä olen laittanu vähän kukkasia. Kesäkukkasekoilu on kylvetty hyvin optimistisesti koriin.

Toistaiseksi projekti etenee.

Ja sitten olen laittanut mun kolmanneksi lempparia kukkaa, hajuhernettä, pajukoreihin. Näiden osalta on suuria odotuksia, niiden tarvii kiivetä ainakin metri tuota tukikehikkoa ylös...

Kesälapset.

Vielä ollaan kaukana kesäpuutarhatavoitteesta, mutta hiljaa hyvää tulee...Ihana laventeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...