lauantai 15. helmikuuta 2014

Sydämellistä ystävänpäivää!

Päivän myöhässä..mut kummiskin.

Uudessa Let´s Knitissa oli kiva pikkusydämien ohje. Näpertelin niitä pitkin viikkoa. Ei tullut ihan yhtä hienoja kun lehdessä, mut tulipa nyt jotain kuitenkin.. Sisälle sujahti laventelia ja vanua. Ja turha kai mainitakkaan että käytin jämälankaa.. :D


Olen ostanu tulppaaneita kotiin ja työpöydällekin. Jostain syystä (ehkä valon puute?) kotonaolevat käyttäytyy kummallisesti: lehdet kellastuu, varsi kasvaa ja kukka kuivuu ennen kuin edes kunnolla avautuu. Pah.

Työpaikan pinkki puska sensijaan on ilahduttanut mua koko viikon. Se sai perjantaiksi vielä yhden sydämen koristeeksi.


Tuntuu taas että on mukamas kamala kiire elämässä, vaikken saa aikaiseksi töissä mitään enkä kotona mitään. Onneksi sain eilen ystävänpäivälahjaksi imuroinnin. :) 

On täällä jotain pientä hääsuunnittelua taas tehty, kuten laskettu yhteen kuitteja herätehankinnoista jo hankituista koristeista. Lauantaina kävin yhden kaason kanssa Sinellin häätapahtumassa haalimassa kutsukorttiaineksia. Sain sieltä tällä viikolla sähköpostia, jonka mukaan olen voittanut arvonnassa Swarovskin askartelupalkinnon. Kivaa, koska mä en ole varmaan ikinä voittanut paitsi joskus pulloarvonnassa. En ole kylläkään mikään koruaskartelija, mutta ehkä musta sellainenkin vielä saadaan...taas.

 Viime viikonloppuna tein vähän pullaa ettei tartte sitten sitä hääpukua ainakaan pienentämään ruveta...


p.s. Absolutely Buckylous meni naamakirjaan. Tykkää!

4 kommenttia:

 1. Voi vide - ihana blogi sulla - täällähän on vaikka mitä kivaa. Mukava kun piipahdit Kotipellolla niin pääsi itsekin tutustumaan tänne - Ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. :) Mukavaa aina löytää uusia blogeja luettavaksi. :)

   Poista
 2. Ystävänpäivää voi viettää joka päivä, joten Huvää Ystävänpäivää♥ T. uusi lukijasi..:)

  VastaaPoista
 3. Tuo on ihan totta, eli kiitos samoin! Ja tervetuloa lukijaksi! :)

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...