sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Suklaan kanssa sopii...valkosuklaa.

Blogihiljaisuus johtuu monestakin asiasta. Tylsistä asioista, kuten töistä ja jännetupintulehduksesta. Ensimmäinen vie voimat niin ettei voi kun maata sohvalla aina kotona ollessa ja jälkimmäinen on tehnyt sohvallamakaamisestakin täydellisen hyödytöntä, kun käsityöt ei etene. 

Sohva on sentään taas hetken kiva kun löysin kirppikseltä södet kukalliset tyynynpäälliset.

Juu en silittäny niitä(kään).

On tässä sentään hyviäkin syitä olla bloggaamatta, nimittäin se, että kaikki lähiaikojen askartelut ja hauskanpidot on liittyneet häihin. Enkä mä voi tänne paljastaa mitä sitä on tullut hommailtua. Hauskaa on ollut ja kaasoarmeija on ollut liikekannalla. Pöytäkoristeita on syntynyt ja hääpuku tilattu. :) Laitan näistä sitten joskus kuvia ihan erikseen...

Tein pitkästä aikaa muffinseja hollantilaisen synttärien kunniaksi. Suklaamuffinssit siis niin kuin yleensä, mutta päätin kokeilla kuorrutusta. Hyvää oli, sekoitellaan vaan levy sulatettua valkosuklaata paketilliseen Philadelphiaa. Nomnom.

 Harjoittelin tekemään ruusukkeita. Välillä onnistu, välillä ei. Kaikkiin tuli kuitenkin vielä suklaata päälle, ni väliäkö tuolla. :DMeillä on muuten mummoastiasto todella kovassa käytössä. Ruokalautasiakin on jo yhdeksän! Vielä tarttis löytää soppalautasia kukkakuoseilla. Missä ne mummot niitä piilottelee kun ei kirppiksiltä löydy..? Vai onks ne kaikki hajonneet suuren soppasodan aikana?

2 kommenttia:

  1. Nyt on ollut niin monessa lehdessä ja blogissa ohje miten mummokupeista voi tuunata neulatyynyn, että kaikki kupit on varmaan sen takia viety :) Unelmien Talo ja Koti - lehdessä oli ohje miten vanhoista lasilautasista saa tehtyä lintulaudan niin nyt niitä ei joko ole tai hinta on kymmenen euroa kappale :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin juu, hyvä pointti! Näinkin tuon jutun lintulaudoista. Voi pahus, kohta on kaikki ruokalautaset lintulautoina. :D

      Poista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...