keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Pienen mökin laittaa-jaa

Sen sijaan että olisin kuitenkaan sunnuntaina siivonnut tai ollut muuten järkevä, jatkoin nukkisprojektia. Haluan makkarin pöydän takaisin käyttöön. Tä on kyllä mun ehkä hitain projekti ikinä. Luulen että ne kaverin lapset menee lukioon ennen kuin saavat tämän...

Eniten aikaa meni siihen kun neuroottisesti käytännöllisesti lajittelin ostamani puutikut luokkiin vinot ja vimpulat, suorat ja vaaleat ja väärän sävyiset mutta käyttökelpoiset. Tietysti vinoja ja vimpuloita oli selvä enemmistö! Näin sitä kuluttajaa huijataan.


Päätin maalata olohuoneen lattialistat valkoisiksi. Maali oli tietenkin kuivunut ja jouduin aikani sotkemaan veden kanssa ennen kuin se alkoi pelata. Muutaman maalikerroksen jälkeen olin tyytyväinen tai väsynyt.


Olkkarin tapetit ei menny niinku Strömsössä, mutta ovatpahan nyt seinällä kuitenkin... Listat repsottavat kummallisesti, ehkä mä en sitten kuitenkaan ottanut niitä suorien tikkujen pinosta.
Pönttöuuni on vuorattu remonttitasoitteella ja alkaa nyt jo näyttää aika hyvältä. Tarkoitus on hioa se ja maalata luonnonvalkoiseksi. En kyllä ole keksinyt että mistä saan siihen luukut..


Olen vihdoin saanut erävoiton keittiön leivinuunin liesikuvusta. Maalailin uunia jälleen kerran. Näyttää silti siltä, etten koskaan saa noita ihme viivoja peittoon. Toivotaan että talon asukit/leikkijät ei ole ihan yhtä pikkutarkkoja kun remonttireiska. :) Toi tiilihormi on mun suosikki tässä talossa!

6 kommenttia:

 1. Kiitos, kun olit liittynyt blogiini ja osallistunut arvontaani. Sitä kautta tänne löysin ja tuun taatusti toistekin. Tosi kivoja juttuja täällä :) Näitä nukkis juttuja luen mielenkiinnolla. Oon ite pari huonekalua jo tehnytkin ja jotain pieniä juttuja ostanutkin, mutta vielä en oo keksinyt minne ne laittaisin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kivasta arvonnasta. :) Ja tervetuloa lukijaksi! Mä en malta odottaa että pääsen huonekaluihin asti tuon projektini kanssa...

   Poista
 2. Vaikka itsellä on peukalo keskellä kämmentä ja kaikki käsillä tekemiset johtaa joko itkuun tai raivoon, niin täytyy myöntää että tällaiset miniatyyriprojektit kiehtovat mua silti! On hauska seurata sun rakennusprojekteja ulkopuolisena, kun itse ei tarvitse tehdä mitään. Vaikka kyllähän mäkin vielä unelmoin siitä miniatyyrihevostallin rakentamisesta. Sitten joskus kun on ylimääräinen harrastehuone ja aikaa ja uudet hermot ja taitavammat sormet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sulla on hermoja vähän erilaisiin projekteihin, mihin mulla ei todellakaan olisi! ;) Ehkä näet tämän projektin vielä livenäkin. :) Mulla olis iskän luona keskeneräinen hevostalliprojektikin..saas nähdä jatkuuko se ikinä. Just kyllä taas löysin kirpparilta pienen pienen nahkasatulan... Mä vaadin täällä myös päivittäin sitä ylimääräistä askarteluhuonetta.

   Poista
 3. Hyvin näyttää projekti edistyvän. Ja hei, nukkisnäpertely on järkevää puuhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mutta hitaasti. :) Ja kyllä, onhan se tavallaan järkevää. Siinä tulee kierrätettyä roskia (kuten esim. tyhjä sipsituubi) ja ainakin itselläni se toimii myös stressinpoistajana. :)

   Poista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...