lauantai 7. joulukuuta 2013

Lapsi on terve kun se leikkii!

Mutta sairas jos se ei lopeta, vai miten se nyt meni.. Oltiin Hollannissa viime viikko. Ihanaa, leppoisaa lorvailua, hyvää ruokaa, yhdessäoloa, lahjoja ja shoppailuja. Olisin voinut jäädä pidemmäksikin aikaa! Sinterklaasia juhlittiin jo lauantaina kun kaikki pääsivät matkustamaan etelään viikonlopuksi. (Olen kirjoittanut Sinterklaasin vietosta aikaisemmin 2012 ja 2011 eli käyhän kurkkaamassa linkit jos et tiedä mistä on kyse). Sunnuntaina pikkuvekarat pyysivät että rakennettaisiin jotain leegoilla. No meikää ei tarvitse kahtaa kertaa pyytää! Hollantilaisen äidillä oli jemmassa kaiken maailman merirosvoleegot ja avaruusaluspalikat jättimäisessä laatikossa. Kyllä siinä vierähti tunti jos toinenkin.

Mä tein tietenkin hevostallin. Mielestäni aika hyvä saavutus ottaen huomioon että laatikossa oli tosiaan vaan erilaisia auto/vene/raketti/merirosvolaiva/linna/poliisiasema -osasia. Tallin vintille tulikin ikkuna, jossa luki "police". Tämä onkin poliisihevosten talli!
Heppojen jälkeen innostuin laatikosta löytyneistä palmunosista ja päätin tehdä rantabaarin. Hollantilainen auttoi rakentamalla aurinkotuoleja ja uimavalvojan tornin.


Lapset lähtivät kotia kohti, mutta me jatkettiin vielä rakentamalla linnaa...


Olipas hauskaa ja ihanan hyödytöntä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...