lauantai 14. joulukuuta 2013

Rollin´ X-mas!!

Löytyi vielä koneelta muutama siisti kuva Hollannista. Hollantilaisen äiti on rollarifani. Vähän samalla tavalla kun mä olen ollut joskus Take That fani, paitsi että se on onnistunut siirtämään fanittamisen tyylikkäästi aikuiselämään ja on pelkästään cool. Sillä on oma rollarihuone, jossa se säilyttää kaikkia fanituotteitaan, mutta tietysti on sitten ne jutut, jotka ei sinne huoneeseen mahdu, kuten übersiisti rollariflipperi, joka löytyy takkahuoneen nurkasta!

Seinät ympärillä oli vielä viimeksi turkoosit. Nyt ne oli pirtsakan vihreät. :)


Flipperillä sitten pelattiin menemään aina silloin kun leegot ei enää huvittanut. Kaikki muut sanoi "ping pong", mä sanoin "flipper". Oli mikä oli. Se ei ole aikaisempina vuosina toiminut, ja mä olenkin aina ajatellut että se on ihan vaan siisti koriste. Mutta nyt se oli korjattu ja se oli paitsi siisti koriste, myös siisti pelikone. Jäin ihan melkeen koukkuun!

Nauratti kun koneessa luki "for amusement only". Se oli myös aika nostalginen, rämisevine osineen ja skitsoine äänitehosteineen. Löysin pelilaudalta vuosiluvun 1980.


En ollut edes koskaan pelannut tuollaista, enpä toisaalta edes tiedä mihin sellaista olisin voinut mennä pelaamaan, ei noita ainakaan meilläpäin korpikuusen kannon alla ole pahemmin näkynyt. Ja jos mulla oli kakarana kolikoita niin menin Hartsalle ostaa irtokarkkeja. Markal noita, viidelkymmenel sentil pennil noita...
Ei ollut silti liian myöhäistä aloittaa, ensi vuonna sitten voin yrittää rikkoa ennätykseni...voi olla kyllä että siihen menee enemmänkin kuin yksi uusi sinterklaaskierros.


Hollantilaisen äiti laittaa aina heti sinterklaasin jälkeen kuusen olkkariin. Heidän perheessä ei pahemmin joulua vietetä muuten, mutta aina laitetaan rollarikuusi!

Mä en ole laittanut vielä ensimmäistäkään joulukoristetta. Jouluvalotkin on sanoneet sopparin irti. Ei ole joulufiilis kun ulkona on ihan mustaa ja tilillä on miinusta. Ehkä huomenna reipastun ja lähden kuusenhankintaan.

2 kommenttia:

  1. Viidelkymmenel pennil !!! :D Mä muistan kyl pelanneeni flipperii, mut ei hajuakaan et missä. Voi olla et se oli jo teini-iässä jossain Hansas...

    VastaaPoista
  2. Ai hemmetti joo, pennil tietty... :D

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...