torstai 26. joulukuuta 2013

Siitä tuntee joulun....

..että meikä on haalinut sata eri asiaa tehtäväksi ja piinaan sitten kaikkia muitankin kun stressaan niiden suorittamisesta. Tänä jouluna valmistin laatikoiden sijaan palsternakka-vuohenjuustolaatikon, palsternakka-omenavuuoan ja jouluiset juurekset. Olivat ihan hyviä. Koska juoksin kellarin ja keittiön väliä juurekset sylissä ja voitelin vuokaa vuuan perään, en ehtinyt ottaa tuotoksista kuvia. Rosollinkin päätin tehdä ite. Siitä tuli hyvää. Myös pinkki kastike maistui raikkaammalta kun sen teki kermavaahdon sijaan kermaviilistä.


Kaffepöytään pyöräytin piparinmakuisen mutakakun. Se maistui tosin aika voimakkaasti kardemummalta, mitä taisi tulla laitettua vähän enemmän kuin reseptissä käskettiin. Mutta kyllä tuo alas meni.


Mä sain tänä jouluna hollantilaisen puhuttua ympäri ihan oikean kuusen hankintaan. Suunnittelimme varastamista, mutta päädyttiin ostamaan ihan laillinen kuusi Prisman parkkipaikalta. Tein klassisen ensikuuseilijan mokan ja kuusi pääsi imasemaan ekan vadillisen vettä tyhjäksi ennen kuin mä olin kaikki koristeet saanut laitettua. Nyt kun tultiin joulunvietosta kotiin se jo varisee. Ehdin onneksi ottaa muutaman kuvan kuusen ekoilta päiviltä. Vähän on koristeet vissiin tarkoitettu isompaan ja tukevampaan puuhun..


Tänä vuonna olen törsännyt peräti kahdenlaisiin uusiin koristeisiin. Söpöt bambit oli pakko saada Sokokselta..


Ja koska pääsin Hollantiin, pääsin myös Intratuiniin..eikä sieltä voi lähteä ilman uusia koristeita. Tällä kertaa kuppikakkuja!Latvassa on tälläkertaa pyllynallen sijaan lumikeiju.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...