sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Parvekkeen syystuulet

Hirween tuulinen päivä! Vaan niinpä oli isänpäivänäki. Pakotin silti hollantilaisen mun kanssa lähimetsään etsimään säästöprojektin mukaisia talvikoristeita parvekkeelle. Toisinsanoen, en raskinu ostaa mitään. Täyttelin sitten pajukorit kuusenoksilla, kivillä, mustikan- ja puolukanvarvuilla. Ihan maasta keräämällä löytyi myös tosi kauniita käpyjä ja oksia. Ei maksanu mittää! Tietysti jos asuttais Hollannissa niin olisin silti menny Intratuiniin -huokaus- mutta kun ei asuta niin ei asuta.


Pelargoniat aiheuttaa päänvaivaa, koska haluaisin pitää ne hengissä, muttei hajuakaan missä. Parvekkeella tulee liian kylmä, kellarissa on liian kuumaa ja pimeää, eikä kämpässä ole niille mitään sopivaa paikkaa. Päätin laittaa ne ikkunan sisään. Siellähän ovat sitten ikään kuin sellaisella mummoterassilla. Katsotaan kuinka käy...


Krysanteemi vielä teki uusia nuppuja vaikka on marraskuu... Hollantilaisen äiti oli lähettäny mulle postissa Bride-kukkasipuleita kihlajaisuutisen kuultuaan. Ihania! En vaan vielä ole keksinyt mihin nämä istuttaisin.. Ehkä noihin pajukoreihin vois kokeilla.


Ja sitten oudoin juttu: laventeli on tehnyt kukan! Nyt sitten, marraskuussa!! Koko kesän olen odottanut.. Wtf?

 

Meidän pihassa tuuli niin paljon että ihan tosissani ajattelin että toi lipputanko katkeaa...


Nyt saa talvi tulla mun puolesta. Loppuu tällainen laventelien sekoilu ja syysmyrskyt!

1 kommentti:

  1. Hauskat koristeet, samoin toi pelakuitten talvisäilytyspaikka :) Meiän ikkunanväleihin ei harmi kyllä mahdu mitään.

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...