lauantai 16. marraskuuta 2013

Jämälankasukkasatoa taasen

Mä en ole voinut neuloa viikkoon. VIIKKOON! Ja kesken vilkkainta jouluneulesesonkia. Mä en kestä. Mulla on siis jännetupintulehdus tai joku vastaava, lääkäri määräsi kyllä tulehduskipulääkekuurin, mutta en ole hakenut sitä koska rahat on loppu. Syön ihan vaan niitä särkylääkkeitä mitä kaapista ja käsilaukkujen pohjilta sattuu löytymään. Mutta eniten harmittaa etten voi neuloa. Vähemmästäkin turhautuu. En voi tehdä oikein mitään muutakaan, pyykkien ripustaminen, imurointi, saunan pesu..kaikki sattuu ranteeseen. Myöskään töissä kirjoittaminen ja hiiren käyttö ei auta asiaa, mutta minkäs teet.

Ehdin kummiskin jotain saada jo aikaiseksi, nimittäin siskon muksuille sukkia. Kaikkia kokoja ja värejä piisaa. Käytän näihin aina aikuisten sukista ja vähän muistakin projekteista jääneet jämälangat koska niitä on joka kori täynnä ja koska siten ei tarvii ajatellakaan et pyytäis siskoa ostamaan lankaa. Mulla on muutenkin vähän sellainen periaate nykyisin, että kun ihmiset pyytää jotain tekemään, niin teen kyllä mielelläni, mutta jos esittää muita vaatimuksia esim. langan laadun tai värin suhteen niin sitten kyllä odottelen lankalähetystä ensin. Serkulle kyllä just lupasin tiskirättejä tietyn värisenä, mutta sillä onkin pian synttärit.. ;)

Jo viime keväänä tein yhden tuttavan lapsille sukat kiitoksena kirppiskyydistä. Vasta nyt niitä tarvittiin kun ilmat taas kylmeni.Siskon lapsille tein yhdet sukat ja sitten huomasin aloittaneeni jo toista kierrosta. Mutta kun toi on niin hauskaa! Illassa saa hyvinkin parin valmiiksi ja toista aloitettua. Ja musta on hauskaa vaihdella noita lankoja..
Kaikenlaista tarttis tehdä. Kun nyt tää typerä käsi paranisi...Grr...


1 kommentti:

  1. Puolison isä(kin) päätti hoitaa kipeää akillesjännettänsä hiihtämällä: "Kyllä se sillä lähtee millä on tullutkin!"

    Jänne katkesi hiihtoreissulla.

    Että jos nyt vaan annat ranteen levätä.

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...