lauantai 4. lokakuuta 2014

Hääpaikan tunnelmaa

Mieluusti olisin itse hääpäivänä napsinut kuvia sieltä täältä vaan eipä olisi ollut kyllä aikaa, eikä ehkä hermojakaan. Onneksi kuvaaja hoiti hommansa. Tässä hiukan häiden iltajuhlapaikan tunnelmaa ennen vieraiden saapumista. Tila oli ihanan valoisa kun luonnonvalo tulvi sisään joka suunnalta.


Tuossapa näkyy ihana morsiuskimppuni.

Karkkibuffetin kokosin erilaisista lasipurkeista ja pussukoista, joista suurin osa löytyi kotoa jo valmiiksi. Pussit mulla on ollut jo kauan (H&M Home), vasemmanpuoleinen purkki toimittaa meillä normaalisti saippuapurkin virkaa pesuhuoneessa, sen viereinen purkki taas löytyi kirpparilta eurolla. Ainut uusi ostos oli etuallalla oleva kannellinen Pentikin purkki, jonka sain puhuttua kaupasta sillä selityksellä että tarviin sitä myöhemmin tuikkujen säilytykseen. Viialan 2 litran Kesto-purkki on mummini. Kauhojen virkaa toimittivat ihan vaan isotädin peruja olevat soppalusikat. Eli aikamoinen karkkiastiacoctaili. 

Kehyksiin laitoin meistä molemmista herkuttelukuvat, joissa oli jotenkin niin samanlainen tunnelma. Kumpikin on kuvissa vähän päälle vuoden ja vasta pääsemässä makean elämän makuun.


 

Hollantilainen kiukutteli puolitosissaan sitä, että olin valinnut karkkibuffetin antimet täysin bridezillamaisesti värien perusteella. No, niinhän se olikin. :D Hollantilainen oli huolissaan siitä, ettei karkit ole hänen makuunsa. Yritin selittää ettei hän ehdi missään karkkibuffetin vieressä illan aikana muutenkaan seisoskella ja että karkit on vieraille. Pitääkseni tulevan aviomiehen kuitenkin edes liiton alkumetrit tyytyväisenä, junailimme kaasojen ja anopin avustuksella makeanpersolle sulholle henkilökohtaisen karkkibuffetin morsiusparin pöytään. Sulhasbuffasta löytyi vain ja ainoastaan hänen suosikkiherkkujaan, joita siis rahdattiin Alankomaista asti. Kaikki kuvat (c) Mika Kurkilahti

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Häät on vaan niin ihania juhlia myös vieraille! Tuoreessa muistissa kun just juhlittiin myös tyttären häitä ;) Onnea !

    VastaaPoista
  2. Kaunista, herkkää, suloista - Onnea ihanaa teille!!

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...