lauantai 4. lokakuuta 2014

Postiylläreitä

Kuluvalla viikolla on postin mukana tullut kaksikin häälahjayllätystä. Eikö tämä ollenkaan lopu. :)

Eräs ystävä oli puolisoineen laittannut postiin ihanan Pentikin Pihlaja-kulhon ja särvetit, sekä hauskan poroalusen. Hain nämä eilen Matkahuollosta ja sepäs olikin seikkailu sellaiselle tapaukselle joka ei ole aikaisemmin Helsingin Matkahuollon pakettipisteellä vieraillut. Nyt tiedän missä se on ja tunnen olevani melkein osa jotain salaseuraa.

Kiitos Samson!

Meillä oli häissä aika lyhyt lahjalista ja sekin koostui lähinnä pannuista ja kasareista, koska vanhat oli ihan mäsänä. Kaikki saatiin mitä toivottiinkin, se oli iloinen yllätys. Olen aivan innostunut kokkailemaan kun kerrankin on paistinpannu johon ei kaikki kärtsää heti kiinni. Ja kasari. Ja wokkipannu. Ja ihana, ihana Sarpanevan pata. <3 Olen opetellut sillä jo tekemään lihapatoja ja kaksi ekaa kokeilukertaa ovat onnistuneet niin hyvin että ihan ylpistyn. :P

Meillä oli kaikkein tärkeimpänä toiveena uusi sänky, sillä nopea laskutoimitus ilmoitti vanhan sängyn olevan peruja siltä ajalta kun mä asuin vielä vanhempien luona... Molemmat kärsittiin lisäksi epämääräisistä selkäkivuista jo jonkin aikaa, eikä ihme sen patjan kanssa. Nyt meillä on uusi mahtava jenkkisänky, joka peittää puolet makkarista mutta joka on heti ansainnut paikkansa mun lempihuonekaluna. Hirveän pitkä matka kyllä kieriä reunasta reunaan kun on tottunut niin pieneen sänkyyn aiemmin..


Eräs ystäväpariskunta lähetti Lasten ajatuksia avioliitosta -kirjasen (Grethe Dirckinck-Holmfeld) ja ollaan niitä ajatuksia nyt sitten hekoteltu parina iltana. Monet niistä osuu meihin aika hyvinkin, kuten:

"Jos omistaa hyvän ystävän, hän voi toimija vihkijänä." -Toke, 8v.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...