sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Le Vin du Rosier ja muita vinkkejä syyslauantaille

Mun lenkkikaveri muutti muualle ja olen sitten lenkkeillyt hollantilaisen kanssa. Ei siinä muuten mittää, mutta kun sille menee heti läpi mun kaikki tekosyyt olla lähtemättä.
 Esim. nyt piti mennä mutta en voi koska pesin aamulla sekä urheilurintsikat että polvituen.

Eilenkin käytiin lenkillelähtökeskustelua jonkun aikaa, ja samalla kiukuttelin kun kauppaankin pitäis päästä. Kompromissina lähdettiin kävellen kauppaan. Prismaan, koska se on kaukaisin lähikaupoista, ja vieläpä mutkien kautta. Koska olin lähdössä "vaan Prismaan ja reippaasti kävelemään" laitoin Tarjoustalon alesta ostamani varsilenkkarit, vanhat farkut, vanhat rillit ja tuulipuvun takin. Hollantilaisella ei ole tällaisia vermeitä. Hän lähti manpursen, villakangastakin ja kävelykenkien kanssa. Kumpikaan ei tajunnu toisen asuvalintaa mutta ei sanottu mittää. Yritin Prismassa saada sitä valitsemaan Nokian saappaita, "jos sää meinaat tässä maassa asua" mutta ei kelvannu mitkään. Mustat Hait olis ollu mun mielestä hyvät, hollantilaisen mielestä ne oli "sarjamurhaajan saappaat". :D

Kotiin kiirehdittiin katsomaan League of Legends maailmanmestaruuspelejä ja mäkin olin huomannu et telkkarista tulee taas Twilight. Hyvin lupaava alku lauantai-illalle jos on vähä tällane kun me.

 Törsäsin Prismassa myös syyskukkasiin kun laskin että budjetti antaa sen verran periksi. Kivoja ovat, mutta harmi etten muistanut että saadaan ens viikonloppuna Hollannista vieraita, olis ehkä sillon kannattanu tehdä tämä investointi. Varsinkin jos ne vieraat on appivanhemmat.Twilightin kanssa tarvii aina olla punkkua, eikä rahat riittäny siihen kukkasten takia. Sitten muistin pullon, jonka sain polttareissa ystävältä kun vähän vanhoja muisteltiin. Tämähän me korkattiin ihanan pinaattisen kanapastan kanssa. (Toi on oikeesti aika hyvä resepti).Le Vin du Rosier oli oikein hyvää, vaikka hieman maistuikin Ca´De´Medici Lambruscolta Scurolta.
Neuletyöt on kaikki sellaisessa ärsyttävässä vaiheessa kuten "kiinnitä hihat" tai "kostuta ja muotoile". Hyiyök. Vältelläkseni näitä ikäviä tehtäviä, aloitin tietty uuden neuletyön. 

Lankana Bergère de Francen Ecoton, jota sain viime vuonna Sinterklaasilta. Ihanan tuntuista neulottavaa. En meinannu millään keksiä mitä tekisin, kunnes päädyin tekemään epämääräistä huivitekelettä ohjeella, jota olen käyttänyt ennenkin


Tajusin kyllä taas kerran miten onneton neuloja olen. Ei tullut mieleenkään että tuollainen suht painava puuvillasekoite ei ehkä ole paras ohjeeseen, jossa suosituslanka on mohairia. Ja pikkupuikoilla siitä myös tulee niin tiivistä, että ihan sama mikä pitsikuvio siinä on, ei se oiken näy. Ja kolme kerää ei kyllä välttämättä riitä huiviin alunperinkään. Ellen sitten olis ottanu isompia puikkoja.. Noh, katsotaan mitä tulloo. Jotain lahjakontin täytettä tarttis jouluksi saada kun tuhlaan kaikki rahani kukkasiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...