perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäisikkuna

Mä tsemppasin jo viime viikonloppuna niin paljon että kaivoin pääsiäiskoristeet esille kellarikomerosta. Tilailin netistä uudet verhot ja kaikkea muuta mukavaa, niin iski oikein kevätsiivousinnostus päälle. Mun pääsiäiskoristeet, tai siis kevätkoristeet, on tosi vanhoja, osa ihan lapsuudenaikaisia. En ostele tuollaisia oikein lisää nykyisin, vanhat saa kelvata.Koitan keksiä joka vuosi jotain uusia sijoittelukohteita näille otuksille, ettei vallan tylsäksi menis. Tänä vuonna laitoin ne keittiön pikkuikkunan sisään. Hollantilainen sanoi että lopputulos on "skitso". No sitähän tässä vähän lähdettiin hakemaankin. Skitso pääsiäisikkunani, olkaa hyvä:


Hieman hillitympää pääsiäissisustusta edustaa pöydälle koottu paloturvallinen *kröhöm* kynttiläviritelmä, jossa hyötykäyttöön pääsivät Hollannista saatu pirtsakka kynttilä, limenvihreä kuituhommeli ja joulukoristeeksi ostamani tinasydän. Nyt aion neljä päivää vaan tuijotella kattoon...ja syödä suklaata.3 kommenttia:

 1. Värikästä. Ehkä sulle pitäisi tulla lisäksi jotain aikuismaista (ja yhtä...iloisen...jotakin) Villeroy & Bochin valikoimasta: http://www.villeroy-boch.com/shop/new-villeroy-boch-dinnerware/easter-dinnerware-decorations-1.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itseasiassa hypistelin noita kaupassa just keskiviikkona..söpöjä ovat. Aikuismaisesta en kyllä tiedä. :D Noi astiatkin on hauskoja. Niin tai näin, tällä neliömäärällä ei ole tilaa eikä kukkarossa varaa hankkia teema-astioita joka pyhälle. Vaikka kyllä sitten joskus kun asutaan kartanossa niin hommaan jouluastiat, pääsiäisastiat, juhannusastiat... :D

   Poista
 2. Ihastelin eilen jo sun "skitso" asetelmaa, mutta jäi kommentti johonkin.. Mun mielestä ei yhtään skitso, parhaimpia koristeita on jut vanhat ja perityt, niin meilläkin mennään vanhoilla koristeilla ja pikkusen uutta niistä virittelee niin toimii kivasti..mitä sitä uutta ostelemaan. Oikein muksaa aikaa teille sinne!

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...