sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Totuustabletit ja kuva-arvoitus

Viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä. Tämä onkin hyvä kun ottaa huomioon tulevan viikon stressi-indeksin, joka näyttäisi olevan kovinkin noususuhteinen. Asiaa ei auta se, että viikko alkaa kissan viemisellä eläinlääkäriin, eikä se, että ollaan molemmat tulossa kipeiksi. Mutta vielä on hetki aikaa nauttia sunnuntaista.

Käytiin ystävän kanssa lauantaina pienellä kirppiskierroksella sekä sen jälkeen Hienostokahvilassa hienostelemassa. Meidän täytyy aina tilata siellä kahvilassa samat syömiset ja juomiset kuin edellisilläkin kerroilla jotta elämys on sitä mitä pitääkin. Suunnitellaan että käydään siellä vielä mummoinakin tilaamassa samat setit. Toivottavasti ne ei vaihda ruokalistaa ihan pian.

Kotiin oli kiva tulla kun hollantilainen oli imuroinut, ja vieläpä hyvin perusteellisesti. Se siirtelee huonekalujakin imuroidessaan, emmää vaan. Ehkä ihan hyvä että se on nyt imurointivastaavana kun mulla on käsi ihan kaput. Kantaakseni korteni kekoon asunnon viihtyisyyden puolesta, päätin pestä muutaman pitsiliinan ja vaihtaa uudet tuikut palaneiden tilanne. Löysin Sinterklaasin antamat pöytätabletit ja laitoin ne ruokapöydälle ennen kuin vallan unohtuvat. Mitäs pidätte?

Miehen puoli:

todellakin

Meikän puoli:

todellakin, todellakin

Tänäänkin aamulla käytiin keskustelua, jossa hollantilainen totesi, että täytyy googlettaa eräs asia. Annoin ihan pyytämättä kuitenkin myös oman näkemykseni. Myöhemmin:
Mä: "No mitä se Google sanoi?"
Hollantilanen: "No ei muuta kun sitä samaa kun sä jo sanoitkin"

Niin-pä! ;)

Kirppikselle oli pakko päästä koska mulla on tuunausinspiraatio. Tulis jo kevät et pääsisin parvekkeelle, kun tarttis hioa ja maalata ja sen sellaista. Löytyikin kaikkea hyödyllistä salaisiin projekteihin. Tänään aamulla heräsin klo 6 miettimään että mitä sitä on tullut ostettua. Edes Google ei tiennyt.

Please kertokaa mulle mikä ihmeen härveli tämä on? Siinä on reikä seinään (?) kiinnitystä varten ja sitten tuollainen tappi. Joku naulakko? Teline jollekin tietylle jutulle? Haluaisin uskoa että tämä ei ole vain outo yhden esineen naulakko vaan että tälle olis joku tietty käyttötarkoitus. Mutta mikä?! Help!


4 kommenttia:

 1. Kyllä naisen sanaan vaan aina kannattaa luottaa - just hauskat tabletit pöydälle=D
  Mutta mikäs vempele on.. tuota.. ei munkaan mielikuvitus riitä muuta kuin naulakoksi, mutta mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä siitä tuunailet. Muksaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 2. Mä sanoisin että toi on teline yksittäisille pienille leikkuulaudoille niin, että jokainen syöjä sais esim juustojen syöntiä varten lautasen sijaan tommosen laudan. Ne laudat vaan puuttuu tosta telineestä.

  VastaaPoista
 3. Jaa- a, enpä osaa veikata, että mikä tuo on. Mutta siitä sais hauskan naulakon askartelemalla siihen elukan pään. Sellasen muka täytetyn. :-D

  VastaaPoista
 4. Mää haluaisin tuunata tuon teemansa mukaisesti mutta kun teema ei selviä kun ei oikea käyttötarkoituskaan selviä. :D FB:n puolella kaveri kertoi nähneensä tällaisessa roikkumassa leipää, mut emmäätiiä..onks siinäkään mitään järkeä? Ehkä tarvii sit tosiaan askarrella jotain ihan "omast pääst". :)

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...