perjantai 20. helmikuuta 2015

Morsiuskeeppi

Kauhea kiire ollut jotenkin töissä ja vähän sellainen ärsyttävä ja päänsärkyinen olo. Mutta kun deadlinet paukkuu niin luovuttaa ei voi. Keskiviikkona kävin töiden jälkeen kampaajalla pitkästä aikaa ja ajattelin siinä istuessani että onneksi loppuviikon työpäivät on rauhallisempia niin saa tehdä keskittymistä vaativia töitä pois. No niin taas, torstaina heräsin jo aamuyöllä kauheaan kurkkukipuun ja särkyyn. Nyt olen jo toista päivää kotona ja tekisi mieli leikata pää irti. Mokomakin räkäpönttö. Ja aika vaikea rentoutua kun mielessä kummittelee ajatus ensiviikosta, joka on sitten tietysti taas tuplasti kiireisempi kun kaikki tekemättömät hommat siirtyi sinne. Ei oo helppoo.

Eilisen päivän rötkötin sohvalla puolinukuksissa. Seurauksena kovempi päänsärky ja iskiaksen paheneminen. Tänään olen päättänyt pysyä hereillä hinnalla milla hyvänsä ja käyttää kaiken likenevän energian teen kittaamiseen. Kurkku tuntuu onneksi jo paremmalta, ehkä tämä tästä.

Kaivelin koneelta kuvakansioita ja tajusin etten ole vieläkään paljastanut mitä neuloin häihin. Kovin varjeltu salaisuus, mikä pysyi tosiaan salaisuutena vielä hääpäivänäkin, koska sitä ei nimittäin tarvittu. :D Tai olisinkohan mä laittanut sen päälleni viime hetkellä kun lähdettiin juhlapaikalta taksilla hotellille...? Ehkä.

Tein Perminin Angel -langasta ihanan kevyen keepin. Ohje oli aiemmin Ravelryssa, mutta on näköjään sittemmin poistunut. Harmin paikka.

Keepistä ei valitettavasti ole mitään kovin hyviä kuvia. Ennen kuin sain oman pukuni kotiin, sovittelin sitä äitini vanhan hääpuvun päälle.

Häähössäkässä on jäänyt kokonaan ottamatta kuva, jossa mulla olisi se päällä oman puvun kanssa. Onneksi iPadilta löytyi pari kuvaa, jossa se on ollut mukana sovituksessa. Ei kovin hyvää laatua..


Keeppi näyttää luonnossa todella kauniilta ja tuntuu päällä lämpimältä mutta kevyeltä. Hääpuku on nyt löytänyt uuden omistajan mutta keeppi pääsee jatkossakin juhla-asujen lämmikkeeksi. 

Tulispa pian taas jonkun häät.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...