sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Sydänjuttuja mielessä vaan...

Tänään sataa, tykkään! Odotinkin jo syksyä aikani. Kunhan nyt ei sitten alkais lunta tupruttaa saman tien, haluan nauttia syksyn väriloistosta jonkunaikaa. Viikko vierähti kituuttavan hitaasti, koska olin alkuviikollakin vielä kipeenä ja pois töistä. Kun sitten pääsin töihin niin tuntui ettei ehtinyt päästä ollenkaan vauhtiin kun viikko jo loppui.

Mieli on hääjärjestelyissä aina vaan, vaikkei edes paikka ja aika ole vielä varmistunut. Saadut tarjoukset ovat olleet ihan törkeän kalliita ja nyt odotellaan vielä parista mieluisesta paikasta tarjousta. Katsotaan kuinka käy.. Vaikka koko ajan tekee mieli suunnitella lisää ja lisää juttuja, ei se oikein kannata ennen kuin tiedetään missä ne häät ylipäätään on. Vasta sitten selviää miten paljon voi esim. itse koristella tilaa ym. Olen toppuutellut itseäni vähän. Tein kyllä jo kaasoille ryhmän naamakirjaan. :D

Koska hollantilaisen sukat ei kaikesta yrittämisestä huolimatta ole valmiit, blogiin päätyy taas rättejä. Ovatpa ainakin samalla teemalla kun mun mielentilani. :)Jos jollekulle tulee mieleen hyviä hääpaikkoja Turusta tai lähiseudulta niin sopii vinkata. :)

Rättien ohje: Heartbeat Cloth
By: Elaine Fitzpatrick
Lanka: Novita Kotiväki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...