torstai 28. kesäkuuta 2012

Prinsessan pinkki hame

Tein jo ajat sitten Novitan Veera-langasta siskon tytölle hameen, kun löysin hauskan ja helpon ohjeen Ravelrysta. Itse neulos on siis ollut valmiina jo aika kauan, mutta tiesin jo etukäteen että loppusilaukseen tulee kulumaan tuokio jos toinenkin. Olin suunnitellut laittavani hamoseen alkuperäisen ohjeen mukaisesti nappeja, mutta vierailu Sinelliin sai taas moposen lähtemään käsistä..ostin rusetteja, ruusuja ja muita prinsessan asuun sopivia somisteita kuten puudelinappeja. Siskon pyynnöstä ompelin mekkoon myös kuminauhan reunan sisälle, ettei ainakaan luisteluharkat sen vuoksi mene mönkään kun jääprinsessan hame on kintuissa.


Viimeksi kun olin sairaana ja pyörittelin tylsistyneenä peukkujani vällyjen välissä, keksin että voisin samalla ommella koristeita hameenreunaan kiinni rasittamatta itseäni mitenkään kovin älyttömästi. Motivaatiota antoi myös se, että muistin neitokaisen ylittävän maagisen kuuden vuoden rajapyykin seuraavana maanantaina. Aivastus, yskä, yksi nappi, aivastus, niisto, yksi nappi, yskä, rusetti..

Kyllä ne pinkit ja lilat nippelit ja nappelit sitten saatiin kiinnitettyä ja hame saajalleen jopa päivää ennen synttäreitä. 
Tapasin prinsessan omissa valmistujaisjuhlissani, joihin hän saapui odotetusti tiara päässä. Oli kuulemma valinnut sen aamulla ihan itse. Äitinsä (ja mun!) riemuksi tyyppi laittoi tekemäni hameen heti huolella valittujen juhlavaatteiden päälle ja piti sitä myös koko päivän. Mussukka. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...