tiistai 15. lokakuuta 2013

Hääpaikkakatselmus

Jos mä muistan koulusta jotain niin katselmus on sellainen kun tuomioistuin lähtee ulos oikeustalolta ihan oikein pällistelemään jotain asiaan liittyvää olennaista juttua. Mekin tehtiin näin. Tilattiin interwebseistä halvahkot bussiliput varsinaiseen Suomeen ja käytiin tuijottamassa hääpaikkaehdokkaita.

Äiti on jo kauan pyytänyt heille kylään, joten ajattelin lämäistä taas pari kärpästä yhdellä iskulla. Yöpaikka: check. Häistä innostunut autokuski: check. Kissahoitajaksi pakotettu kaasohenkilö: check. Kamera: check!

Olen mä tuijotellut tuota ruskaloistoa aina iltapäivisin bussin ikkunasta mutta se tuntui jotenkin vieläkin hienommalta. Mä istuin lähinnä kaksi tuntia paikoillani ja tapitin ulos ikkunasta. o.O


Ekaa häämestaa hypättiin kattomaan heti suoraan linja-autoasemalta. Siellä oli just häät alkamassa, eli sain hyviä kuvia hääkattauksineen. Samasta syystä en laita niitä blogiin. ;)

Kun päästiin äidin luo se avasi skumpan ja alkoi hössöttää tarjoiluja; cesarsalaattia ja broileripiirakkaa, namnam. Alkoi tuntua ihan siltä et olis lähteny viikonlopuksi johonkin täysihoitolaan. 


Toinenkin paikka oli kiva, mutta iiihan eri tavalla.


Eikun..


Tanssitilan ovet kun laittaa kiinni niin ei pääse sulhanen karkuun häävalssin aikaan.


Naapurissa oli sellainen tölli mihin voisin vaikka muuttaa..


Kiva paikka oli kaikenkaikkiaan..nyt mietintämyssyyn...
Loppuiltana meitä hemmoteltiin taas hyvillä sapuskoilla, saunalla ja löhöilyllä. Miniloma!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...