sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Nysse arpoo!

Hahaa! 10 lukijaa! Tiesin että kannattaa hiukan uhkailla ja kiristää. On siis lahjonnan aika! Mä en ikinä voita mitään blogiarvonnoissa, enkä missään muussakaan (no okei, olen voittanu työpaikan perjantaipulloarvonnassa), mutta joku aina voittaa, joten tässäpä taas teille voitokkalle henkilöille mahdollisuus!

Inspiroiduin järjestämään blogiarvonnan kun huomasin, että ostamani kirja löytyi jo kirjahyllystä. Vanhuus ei tule yksin. Kirja on kiva, joten ei muuta kuin vahinkokirja kiertämään. Koska olen askarrellutpskarrellut kirjan ohjeista jo kaikenlaista, arvotaan myös kaksi lohdutuspalkintoa niille, joiden nimet vedetään hatusta tokana ja kolmantena. Eli nyt on mahiksia kuulkaa (varsinkin kun eihän tätä blogia siis kovinkaan moni lue..).

Täällä on askarreltu vähä.


Esitellään lähemmin palkintoja. Tyrkyllä siis Sally Southernin Piristäviä Pistoja kirja, sen ohjeilla tehty laventelisydän, sekä hieman vimpula (uniikki) meikkipussukka. Kissaa ei lain mukaan voi antaa arvontapalkintona, joten se on kuvassa vain koristeena.


Pääpalkintona on siis tuo kirja. Se sisältää parisenkymmentä kivaa pientä projektia, joissa osassa tarvitaan ompelukonetta ja osassa ei. Eli ilmankin siis selviää. Myöskään kovin taitava ei tarvitse olla..kröhöm. Kirjassa on selkeät ja kuvin varustetut ohjeet. Ja kirja on siis uusi.

Arvontapalkinto nro 1.

esimerkkejä kirjan projekteista

Arvon myös pehmoisen sydänkoristeen. Piristävistä pistoista olen tehnyt tuollaisia "vintagesydämiä" aikaisemminkin. Tällä kertaa sydämen sisältä löytyy myös ripaus laventelinkukkia. Tyyny on aika pieni (vrt. kissaan) eli koristetarkoitukseen siis tehty. Napit ja muut hommelit ei varmaan muutenkaan tuntuisi nassua vasten kivalta.

Tyynyn ohje löytyy kirjasta

Sydämen sisällä on ripaus laventelia.

Ja vielä uutta kotia etsii niin ikään kirjan ohjeella ommeltu pussukka. Tähän voi laittaa meikkejä tai mitä ikinä haluaakaan, kiinnitys on kahdella napilla.


Niin, ja ne arvonnan säännöt.

1 arpa - kommentilla. Kiinnostaa tietää ketä täällä oikein käy...
2 arpaa - kommentti + linkitys omaan blogiisi (nappaa nappi alhaalta)
3 arpaa - kommentti + linkitys + lukija

Arvonta suoritetaan 28.2 ja voittaja julkistetaan blogissa. Jos kommentoit anonyymina, jätä edes sähköposti jotta saan voittajat kiinni! Kerro myös kumman haluat mielummin, sydämen vai pussukan, jos ei pääpalkinto osu kohdalle.

Ja tästä saa napata mainosnapin!


Lykkyä tykö! :)

9 kommenttia:

 1. Moro! Mä luen sun blogia anonyymisti, vaikka tiiänkin kuka oot. Naamakirjasta tänne blogiin nimittäin eksyin :) Uskaltaudun kuitenkin paljastamaan blogi-identiteettini, voi olla et keksit kuka oon, tai sitten jään mysteeriksi ;)

  Nii, ja jos voitan, ni toi sydän on kiva, mul ois yks Kesäkollin sukulaisplikka joka tykkäis siitä kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, kahella arvalla sit vaan mukana, oon päättäny etten ala mainostelee mitään arvontoja tai muita juttuja mun bloginnysässä, eli ei mitään henkilökohtaista syytä mainostamattomuudessani ;) Taidan muuttaa itteni julkiseksi lukijaksi, mitäpä tässä enää piilottelemaan :) Ja onnea kymmenestä lukijasta!

   Poista
  2. Jee, tervetuloa viralliseksi lukijaksi. :) Mulla on pieni harmaa aavistus sun henkilöllisyydestä nyt. Johtuu ihan vaan siitä et saatoin sattumalta just stalkata sun kuvia FB:sta. :) Kiva kun linkitit blogin, mielelläni lueskelen joskus. Onnea arvontaan. :)

   Poista
 2. ♥ Ihana arvonta! Mukaan siis,kiitos! Molemmat on kivoja...nooo, sanon sydän♥ Oikein ihanaa Ystävänpäivää Sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan. :) ja aurinkoista ystävänpäivää myös sinulle! :)

   Poista
 3. Koska oon jo virallisesti lukijakin, niin osallistun mielelläni. Pussukka mieluummin. :)

  VastaaPoista
 4. Harri-setä haluaa ehdottomasti osallistua arvontaan, koska haluaa voittaa jonkun kivan käsityön.

  VastaaPoista
 5. Ninni ja Tiuhti-Lii pistävät panoksensa yhteisarpaan :)

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...