lauantai 2. helmikuuta 2013

Kattihaaste #21: Tottelematon

Ei olla ehditty Kattihaasteisiin mukaan aikoihin, vaikka katti aiheuttaakin haasteita mun elämään jatkuvasti. Nyt taas uusimman kattihaasteen otsikko aiheutti sellaisen "osu ja uppos" fiiliksen että pakkohan tähän on lähteä. 

Ääni käheänä olen taas tämänkin viikon karjunut tolle kissalle, joka syö tulppaaneita, hyppää hellalle nuolemaan ruoka-astioita, narskuttelee mun kalliit bambupuikot käyttökelvottomiksi ja jos ei muuta niin ihan vaan raapii kaikkea muuta kun omaa helvetinkallista raapimapuutaan.

Yleensä kun Francis tekee pahojaan niin täältä lähtee karjahdus tai lentävä sohvatyyny kiitokseksi. Toisinsanoen, en mene kameran kanssa ihastelemaan tihutyötä. Uusin pahantekovillitys on nyt kuitenkin aiheuttanut pientä tyrskähtelyä kissamammassa ja hollantilaisessa.. Francis on yhtäkkiä kiinnostunut tietokoneista ihan suunnattomasti! Käytännössä tämä on hankalaa, koska ei saa olla yhtään rauhassa konella, koko ajan tassu käy joko näytöllä tai näppiksellä. IPadin käyttö on vielä hankalampaa, sitä hän tulee läpsimään yhtämittaa..

Kuvalaatu on huonoa, mutta niin on kissan käytöskin:

Vihaset linnut saa kyytiä.
Tuu pois sieltä ja tappele kun mies!

Francis ja Leena Hoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...