sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Jämälanka lämmittää!

Mulla on ollut erivärisiä Puro-lankoja jemmassa kun tunikoista jäi muutama kerä yli. Pinkkiäkin löytyi vielä säärystimien jäljiltä. Tein suurimmasta osasta baktus-huiveja, mutta edelleen vaan oli lankaa nurkissa. Löysin kivan pitsibaskeriohjeen Novitan sivuilta ja tein niitä sitte. Baskereihin tuli kumpaankin kahta eri Puroa, yhdistelin sen mukaan kun värit nyt sattui edes vähän sinnepäin sopimaan.


Pinkkiä riitti vielä senverran, että tein sävyyn sopivat rannelämmittimet. Ohje on ihan omast pääst.


Ja vielä tuli yksi baktuskin..


Mä olen vakaasti päättänyt käyttää lankavarastot tyhjiksi. Se ei silti estänyt tilaamasta lankaläjää uusimman Suuri Käsityö -lehden inspiroimana..

Heräteostoksia.

Oikeasti mun piti tilata vaan 2,5 kokoiset bambupuikot kun onnistuin Fabel-sukkia neuloessani katkaisemaan kahdet. Samalla päädyin ostamaan bambulankaa, koska haluan kokeilla miten tuo käyttäytyy tiskirättinä. Näin sitten lehdessä kauniin villapaidan ohjeen ja halusin testata osaanko mokoman tehdä. Aika nopeasti on tullut tulosta. Saas nähdä kehtaako sitä sitten käyttää kanssa..

Vielä pitää laittaa hihat heilumaan..

Tuo lanka on Schoeller & Stahl Elfin, väri 122. En (tietenkään!) tehnyt mitään koetilkkua neuletiheyden tarkistamiseksi..eli saa nähdä minkä kokoinen tuosta tulee. :P Mutta siis, sitä piti sanomani, että lanka on ihanan tuntuista! Mohairia tuossa on vaan 10% (loput polyakryylia), mutta mukavan tuntuista ainakin neuloa. Tuloksista sitten myöhemmin..

Olen kuullut nyt useamman sellaisen kommentin, että juu, luen blogia säännöllisesti. Liittykää sit lukijoiksi kans! Muuten mä mietin että keitä noi kaikki stalkkerit on jotka kävijätilastoa kasvattaa. Mää järjestän arvonnan 10. lukijan kohdalla. ;)

2 kommenttia:

  1. Täällä yks stalkkeri ilmoittautuu! :D Nyt sun pitäis ihan nähdäkin että luen tätä ;)

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...