sunnuntai 5. elokuuta 2012

30 Kuvaa Haaste: valo

Jahas, valokuvahaaste jatkuu vielä ennen kuin loppuu. Näppärintähän olisi ollut vaan ottaa kuva auringosta kun se nyt kerran on tuossa poseeramassa mollutellut. Minäpä en menekään siitä missä aita on matalin, vaan käytän tämänkin tilaisuuden uuden kamerani (automaatti)ominaisuuksien kehuskelemiseen. Otin nämä kuvat yks ilta kun testailin kameran suorituskykyä. Kun on kohta neljä vuotta räpsinyt onnettomalla ja siiderissä uineella pokkarilla niin kaikki kuvat vaan Pentaxilla näyttää niiin hyviltä.

Kun Helsingissä oli ihana ukkoskuuro ja täydellinen rankkasade, nappasin muutaman kuvan pikkuparvekkeelta. Voisi melkeen luulla että tässä kuvassa on syksy. Tuli ainakin heti sellainen fiilis että voisi aloittaa uuden neuletyön. No ei onneks ihan vielä ole syksy..


 Laitoin olohuoneeseenkin kynttilän kun halusin testailla siskolta synttärilahjaksi saamaani tuoksulyhtyä. Lyhty on PartyLiten ja sen mukana saapui suosikkituoksuni mansikka-raparperi..sekä kynttiköinä että tuoksuvahana. Mmm..


Kummalliset kukkaset lasissa ovat sen kuuluisan afrikanbasilikan kukkia. Se kukkii ihan hulluna tuolla parvekkeella. Olen välillä leikannut kukkia ihan maljakkoon asti, et saisi sitten taas vähän enemmän niitä syötäviä osia eli lehtiä. Taustalla näkyy äidiltä saamani muistolaatikko, sekä kaverin antama toinen kaunis rasia. Niiden sisällöstä joskus myöhemmin. ;)
 

Kyllä vaan kohta voi taas alkaa poltella kynttilöitä kun illat pimenee. Tai siis nyt jo voi. Kun eihän sitä kuitenkaan nukkumaan voi mennä kun pimeä laskeutuu...täytyy alkaa harjoitella talvea varten että miten pysyy skarppina pimeydestä huolimatta. Eikun niin joo, tän bloggauksen pitikin käsitellä valoa..Kuva 1: Omakuva
Kuva 2: Suosikkitavara
Kuva 3: Perheenjäsen
Kuva 4: Harrastus
Kuva 5: Vanha kuva
Kuva 6: Teema "vihreä"
Kuva 7: Kuva jota en koskaan julkaissut
Kuva 8: Suosikki kuva
Kuva 9: Päivän asu
Kuva 10: Tämä tekee minut iloiseksi
Kuva 11: Hullua
Kuva 12: Arkeni
Kuva13: Teema “valo”
Kuva14: Talvikuva
Kuva 15: Rakkaus
Kuva 16: Mustavalkoinen omakuva
Kuva 17: Hetki
Kuva 18: Tunteet
Kuva 19: Täällä minä asun
Kuva 20: Teema “erilaiset”
Kuva 21: Kun olin pieni
Kuva 22: Tästä olen riippuvainen
Kuva 23: Kesäkuva
Kuva 24: Tämä tekee minut surulliseksi
Kuva 25: Kaikessa kiireessä
Kuva 26: Tämä naurattaa aina
Kuva 27: Teema ”kaksi”
Kuva 28: Sää
Kuva 29: Uusin kuva minusta
Kuva 30: Valinnainen kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...