lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kaasoarmeija kokoontui jälleen

Ei ole oikein mitään blogattavaa kun en vapaa-ajalla mukamas ehdi tekee muuta kun miettimään hääjuttuja. Ollaan viimeiset kolme viikkoa oltu yllättävän aktiivisia häähommailujen suhteen ja saanut aikaiseksi kaikenlaista, kuten kukkatilaus ja sormusasiat. Hollantilainen tuossa vähän vihjailee että tarttis hetkeksi jättää ne kukkakimppupohdinnat vähä vähemmälle ja hoitaa paperihommia. Eli siis esteettömyystodistukset ja sen sellaista. Kutsutkin on puoliksi tehty, sisällöt puuttuu, eli kai sekin paperihommiksi on laskettava.

Mä sain myös valmiiksi ihanan neuleen itselleni häihin! Kuvia ei tuu, hihii!

Kaasojen kanssa kokoonnuttiin askartelujen pariin ja tehtiin liukuhihnalla hääkutsujen kannet. Oli oikein hauskaa ja myös herkullista, koska yksi kaasoliini oli tehnyt maittavaa juusto-saksanpähkinäpiirakkaa Kinuskikissan ohjeella.


 Namnam. Kyytipojaksi nautittiin klementiini-avokado-lohisalaattia 

Tämän jälkeen kikatettiin tunti ja muistettiin jossain vaiheessa että ai niin piti tehdä ne kutsut...


Saatiin kyllä aika paljon aikaiseksi. Miksi pitää mukamas olla häät että voi kokoontua parhaiden kavereiden kanssa skumpan ja herkkujen äärelle askartelemaan? Pitää jatkossa alkaa miettiä että voisiko tällaista ihan harrastaa jopa muuten vaan..pääsiäisaskartelut, jouluaskartelut, vappuaskartelut..teemoja riittää kyllä.

Loppuillasta tungettiin yksi kaaso mun äidin vanhaan hääpukuun. Hienosti se sinne sujahti vaikka puku on ajoilta jolloin ihmiset ei ilmeisesti saaneet tarpeeksi ruokaa..äitini oli ainakin ihan luuviulu.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on aika kiva, olisin jopa ehkä harkinnut sitä itse jos olisin mahtunut siihen. :)

   Poista
 2. No en oo tainnu kauniimpaa hääpukua nährä! Hiano!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tän just myyntiin äidin luvalla...toivottavasti joku vintage-ihastunut saa tästä vielä kauniin puvun itseleen. Tuo on Turun Tyylipuvusta ostettu 70-luvun lopulla.

   Poista
 3. Kaunis tuo hääpuku - todella kaunis! Ja mukavaahan teillä on ollut ja mun tuli nälkä..

  VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...