sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Neulelahjoja ja lahjalankoja

Olen urakalla yrittänyt pienentää lankavarastoja pitkin syksyä. Kätevästi oli kaikenlaista valmiina kun lahjakausi jälleen käynnistyi joulukuun alussa. Tässä muutama projekti, kaikkia en ole näköjään edes muistanut/jaksanut kuvata.

Ekaa huivia oli lähes mahdoton kuvata, totesin että parasta ottaa kuva kun huivi on neuloilla kiinnitettynä muotoilua varten. Tämä meni äidille joululahjaksi. Lanka Scheepjes Invicta Colour ja ohje löytyy Ravelrysta nimellä Spiral Staircase Shawl.

Toisen huivin alusta raportoinkin jo aiemmin. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Tämän sai anoppi.


Ystävän kesäkaksosille lähti joulupaketissa torkkupeittoja. Lankana Novitan 7 Veljestä. Laskin että kaksoset on 6 kuukautta, kai ne noiden alle vielä hetkeks mahtuu..?


Kummitytölle tein pipon ja huivin tällä ohjeella ja ylijäämälangasta vielä pienet kynsikkäät. Lanka oli muistaakseni Novitan, mutta en suoraan sanottuna enää muista että mitä. o.O Saattoi olla just toi Hile.


Totoro joutui poseeramaan kun ei mennyt omaan päähän nuo, eikä varsinkaan hollantilaisen. :D

Olen tehnyt myös seitsemät parit sukkia ja lapaset. Koko ajan on sellainen fiilis etten mitään ole ehtinyt, mutta olenpas näköjään. Sinterklaasilta sain kauheat läjät lankaa, tästä se taas lähtee...

En jaksanu kaikkia edes kuvata. Mitähän näistä sitten keksis...?

1 kommentti:

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...