keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Luomua ja luottotuotteita

Kirjoitin aikaisemmin siitä, miten luonnonkosmetiikkaan siirryttyäni olen ollut jatkuvasti aarrejahdissa eli kokeillut ja etsinyt itselle sopivia tuotteita. Kaikki on mennyt uusiksi, dödöt, meikit, voiteet, saippuat, jopa pyykinpesuaineet (vaikken niitä suihkussa itseeni tahkoakaan). Pikkuhiljaa on alkanut löytyä tuotteita jotka olen ottanut omikseni. 

Sopivia meikkejä olen etsinyt aikani, enkä vieläkään kyllä kaikkea ole löytänyt. Meikkivoideongelmaan ratkaisun tarjosi Iroisien ihana BB-voide. Senkin kanssa oli aluksi vaikeuksia levittämisessä, kunnes kävin meikkiopastuksessa ja sain hyviä vinkkejä siitä miten sutaisen tuon nassuuni. (voin kertoa teille ilmaiseksi: se taputellaan sormenpäillä tai siveltimellä).  Olen itseasiassa opetellut käyttämään meikkivoiteen levitykseen sivellintä, sillä sujuu helposti ja jotenkin myös hygieenisemmin.

BB ja sen kaveri CC

BB-voiteen kaverina käytän kuvan Couleur Caramel peitevoidetta tummille silmänalusille ja muille pikkuvirheille. Hyvin toimii. En vaihtais.

Pesuhuoneen hyllyyn on ilmestynyt muutakin "vakiokamaa". Olen ihastunut niinikään ranskalaiseen Absolution-sarjaan, jonka eri tuotteita voi sekoittaa keskenään. En tosin ole sekoitellut. 

Miten niin ei mahdu enempää?

Näitä en ainakaan ihan heti vaihtais, tosi hyviä tuotteita ovat olleet. Kuvassa vasemmalta lähtien kasvovoide, silmänympärysvoide, puhdistusvesi ja kasvonaamio.

Absolutionilta olen kokeillut myös muita tuotteita ja ollut oikein tyytyväinen. Helkutin kalliitahan nuo ovat, mutta onneksi myös riittoisia. Niin, ja sanoinko jo että hyviä?

 

Lopulta siinä kävi häämeikin osalta kuitenkin niin, ettei käytetty omaa meikkipohjaa eikä muitakaan omia tuotteitani. Ja hyvä näin, oli vähän vähemmän tavaraa mukana roudattavana. Kävin meikissä ja kampauksessa turkulaisessa Greenlips -liikkeessä, jota voin todella lämpimästi suositella. Meikki pysyi kasvoilla ja kesti koko päivän parkumiset ja punastelut. 

Tässä on todisteeksi itkun jälkeen -kuva.

*niisk*

Häämeikki tehtiin mineraalimeikkipohjalla. Olin aivan äimistynyt miten nopeasti se tuli valmiiksi, pari sutaisua vaan isolla pensselillä ja maali oli ladossa! Aloin heti laskeskella että miten paljon pidempään voisin aamulla nukkua jos siirtyisin mineraalimeikkipohjaan ja -puuteriin. Mitään taputtelua enää tarttis tehdä. 

Häämeikin alla oli Atelier des Delices -tuotesarjan kasvovoide ja silmänympärysvoide. Niihinkin ihastuin, ihanan kevyitä! Koska mulla on Absolutionia nyt kaikki kaapit täynnä niin päädyin kokeilemaan tältä sarjalta nyt aluksi muita kuin kasvotuotteita. Ostin siis toffeentuoksuisen vartalovoiteen. 

Tätä on ollut hyvä läästiä atooppisiin käsivarsiin ennen nukkumaanmenoa ja nähdä unta siitä että on karkkikaupassa. En onneksi ole herännyt siihen että hollantilainen pureskelee mun hauista -siitäkin oli jo pelkoa kun tyyppi oli kokonaiset kaksi kuukautta karkkilakossa. Kuvassa komeilee muuten sulhasen karkkibuffettikulhot, jotka palvelevat nyt uudessa elämässään veskin tarvikekulhoina.

Maistuis varmaan sullekin?
Ja vielä lopuksi yhtä suosikkisarjaa: Patyka! Tästä sarjasta olen hamsteroinut muun muassa silmänympärysvoiteen. Ihanaa öljyseerumia sopii läästiä kasvoihin, vartalolle ja vaikka hiuksiin. Tämäkin on muuten ranskalainen sarja. Kyllä ne ranskalaiset vaan osaa!


1 kommentti:

  1. Juu, et sinä paljoa pakkelia tarvitse kauneutesi vuoksi, todella kaunis morsian ja onnea teille vielä toivotan..

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...