sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Halojaa?

Käyks täällä enää ketään? Ei varmaan kun ei muijastakaan kuulu mitään. :D Tajusin just et melkein kaksi kuukautta on vierähtänyt edellisestä bloggauksesta. Selityksiä ei ole. Voisin sanoa että olen ollut kiireinen häävalmistelujen kanssa, mutta kun ei sekään ole totta. Mä mitään ole valmistellut.

Mulla on kyllä ollut maailman hauskoimmat polttarit. :) Siihen meni ainakin yksi potentiaalinen kirjoitusviikonloppu. Ja vielä muutama päivä senkin jälkeen. 

Olin "Neiti Etsivä" ja tehtäväkin oli aika vaativa, sillä Harri oli kaapattu ja jouduin koko päivän ratkomaan kinkkisiä murhajuttuja ja keräämään lunnasrahat Hartsan vapauttamiseksi. 

Lunnaskirje.

Sain Harrin takaisin kaapparilta eräässä ostoskeskuksen parkkihallissa. Sen jälkeen oli luvassa vielä tanssitunti, saunailta ja biletystä. Ja aika paljon naurua ja riemua!

Lähdössä Harrin etsintään siskojen kanssa.
Niin, et tässä on siis yksi syy miksi en ole ehtinyt kirjoittaa. Muille viikoille mulla ei sitten olekaan selityksiä..voinko syyttää töitä?

Parvekkeelle sain toukokuussa tungettua kaikenlaista, mutta täytyy tunnustaa että nämä vallitsevat "kesäsäät" ei ole kyllä inspiroineet tuohon parvekkeen laittoon kovinkaan paljoa. Onhan siellä jo pari iltaa ehditty istua, mutta sais nyt alkaa ne lämpimät ilmat kyllä vihdoin..

Tänä vuonna ostin sinistä, liilaa, valkoista ja pinkkiä.


Kukkahäkkiin pääsi verenpisara.Posliinilinnun olen saanut lahjaksi Hollannissa. Se kuulunee laittaa maljakon reunaan, mutta passas tuohon niin hyvin..

Orvokkeja tuli sinne ja tänne. Mummokukkien väri on tänä kesänä pinkki.
Nyt mä paljastan sen viime vuonna metsästä löytämäni aarteen! Se on tällainen melkein puhkiruostunut ihme rautaritilä. Ilmeisesti ollut jossain luukun kantena. Siellä se lojui keskellä metsää yksinään, en ajatellut että sitä kukaan osaa kaivata. Laitoin sen ruusupavulle kiipeilytelineeksi.

Kuva toukokuulta.

Ja kyllähän ne siinä kiipeää! :)
 

Kuva kesäkuulta.

Meinaa ritilä loppua kesken.

Alaosaan kylvin sokeriherneitä. Sieltä ne pinnistää. Reikäiset lehdet eivät onneksi ole hyönteisten aikaansaannosta, vaan meidän kaikkiruokaisen kattimatin...


Yrttiosastolla on minttua, oreganoa, basilikaa ja korianteria. Ja ystävätäs saatu oliivipuu!Ja lisää herneitä..

Niin että kyllä mä täällä istuu vaikka sateellakin ihan mukavasti. 

Tarkemmin ajatellen voisin vaikka nytkin siirtyä tuonne parvekkeen puolelle...


3 kommenttia:

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...