sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Raitaa, ruutua ja hyväntekeväisyyttä

Facebookissa on ryhmä nimeltään DIY Huutokauppa, jossa huutokaupataan itse tehtyjä tuotteita äitinsä ja veljensä 17.3 tulipalossa menettäneiden lasten hyväksi. En tunne perhettä, mutta koska a) idea on hyvä, b) mulla on lahjoitettavaa kertyneenä nurkkiin ja c) olen itsekin ollut tulipalossa ja seurannut hyvin läheltä miltä tuntuu menettää kaikki, päätin kantaa korteni kekoon. Keräykselle on virallinen lupa ja se jatkuu vielä 13.4. asti, joten vielä ehtii mukaan joko lahjoittamalla tai huutamalla tuotteita itselleen. Ryhmään liittyminen ei vielä sido mihinkään, eli käykää katsomassa. Huudettavana on kaikenlaista itse tehtyä, muun muassa todella kauniita lastenvaatteita, kortteja, neuleita, koruja ja ompeluksia.

Mä lahjoitin mukaan Novitan 7 Veljestä Raita -langasta tekemäni villasukat. Koko on 38/39, mutta ei se niin justiinsa ole, sopii varmaan pienemmälle ja isommallekin jalalle.Eikun huutamaan! ;)

Tietysti kun tuota raitaa jäi yli niin aloin taas puolivahingossa tekemään isoäidinneliöitä... Nyt tarttis taas keksiä että mitä tuosta tehdään ja ennen kaikkea koska. Mutta huomaatteko kuin hyvältä pääsiäispupurakeet näyttää tuossa mun uudessa kulhossa? :D


Mulla on ollut näköjään vähän samanlainen pääsiäisrae-raitateema jo viime vuonnakin... Ehkä se on tuo kevät kun saa kaipaamaan vähän väriä elämään.

1 kommentti:

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...