sunnuntai 25. elokuuta 2013

Loma kuvin 4/4

No niin..loman viimeisestä viikostahan on siis kaksi viikkoa. En mää ole ehtinyt tänne mitään kirjoitella, olen kiireinen nainen. Eilenkin mä olin kiireinen, kun kävin Hakaniemen torilla syömässä vohvelin, Lentävässä Hollantilaisessa valkkarilla ja Stockan herkussa valittemassa sushiaineksia. Illalla mä olin kiireinen sushin tekemisessä ja uusien viinilaatujen maistelemisessa. Tänään olen ollu koko aamun kiireinen, koska mun piti pakottaa hollantilainen imuroimaan ja vein ite roskat. Jouduin myös istumaan aurinkoisella parvekkeella jonkinaikaa. Mutta nyt, vihdoin, mä paljastan teille mitä tein vikana kesälomaviikkona.

Olin kirppiksillä!

Tä on oikeesti ainut asia minkä mä muistan. Luulen että alkuviikon mä vaan makasin sängyssä/parvekkeella/sohvalla ja tuijotin kattoon. En keksiny enää että minkä kohdan kämpästä olisin siivonnut. Perjantaina oli onneksi siskon pikkuvintiöiden yhteiset kakunahmijaispirskeet ja illalla skumppaa ja Larry Stylinson -luento, joten pääsin ylös, ulos ja varsinaiseen Suomeen. Näistä ei onneksi ole kuvamateriaalia.
Kirppislöydöistä sen sijaan on.

Syy kirppiksillä kiertelyyn on siis se, että me ollaan vaihdettu astiastoa randomiin kukkakuosiseen mummoastiastoon. Kummallakin on veto-oikeus, joten hollantilainen on joutunut tulemaan kirppiksille mukaan. Väittää kyllä ite että on tullut ihan mielellään, koska sen mielestä tällainen aarteenetsintä on mukavampaa jos on kerrankin määritelty etsittävät aarteet etukäteen, eikä vaan niin että mä ostan kaikenlaista rojua, koska "teen siitä ehkä jotain", "olen aina halunnut sellaista" tai "se sopii ehkä tulevaisuudessa sisustukseen".

Me mentiin Hietalahden kirppikselle taas kerran ärsyttämään mummoja. Löysin yhden ei-minkään-merkkisen kukkalautasen ja kysyin hintaa: viisi euroa. No johan. Kiertelin taas, ja ennen lähtöä menin tarjoamaan mummolle kahta euroa siitä lautasesta, koska kirppis oli jo melkein loppumassa. Vastauksena raivoikas "Sen hinta on viisi euroa!". Jeesus! Pidä mummo kuppanen lautases. Ymmärrän jos ei halua tinkiä, varsinkin jos se lautanen nyt oli ollut suvussa kauan ja oikeastaan ajautunut vahingossa siihen kirppispöydälle, mutta tarviiko se tinkiminen ottaa jonain henkilökohtaisena loukkauksena vai?  
Ei kyl vois joskus vähempää kiinnostaa noi hesalaisten meiningit..

Niin, mun piti kertoa siitä että sitten kirppikseltä lähdettyämme kävi ilmi, että vieressä on Kierrätyskeskuksen myymälä, josta hollantilainen on tiennyt koko_kesän, mutta josta sille ei ole tullut mieleen mainita millään niistä edellisestä kymmenestä kerrasta kun ollaan kierrelty Hietsussa. o_O Kierrätyskeskuksessa oli kaikki mahdolliset lautaset mitä mä halusin. Lisäksi siellä oli ihan mahtava askartelu/käsityötavaraosasto! 

Löysin Viking Naturgarn -lankaa sopuhintaan 2€/kerä. Olen tehnyt tästä usein kaikenlaista (huomasin tosin ettei mitään ole päätynyt blogiin asti..) ja koska kerät oli aloittamattomia, sijoitin niihin. 

"Äiti, mä autan."

Keskuksen pihalla oli lehtiä ja kirjoja, joita sai haalia ihan ilmaiseksi. Löysin ihania vanhoja neulelehtiä! Kotona hekottelin ohjeille, tai oikeastaan kuville.
"Mulle tämä!"

Töihin? Tai sitten ei..

Edelleen ihan muodikas meno. :)

Löysin mä Hietsultakin jotain, nimittäin ihanan Cath Kidston -kirjan. Teen tästä sit jotain kun olen taas vähemmän kiireinen..


Ja sit vielä lopuksi pari parvekekuvaa. Nä on jo vanhoja, ei noi kukkaset ole enää hengissä.. Toisiin iski veden puute ja kranssin nujersi lopulta joku uusi kännälauma, jota vastaan mä en jaksanut enää taistella...

Komia se oli ennen kun kupsahti.

Ei tähän ihan koko niittyä tullut, mutta muutama kaveri. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...