sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kattihaaste #15: Nurmikko

Heipä hei ja tervetuloa! Mukavaa että löysit uuteen blogiini. Tai siis, samaa vanhaa höpöhöpöä tämä todennäköisesti tulee olemaan. Vaihtelu virkistää sano kissa kun akalla pöytää pyyhki. Kissa-aiheella aloitetaan täälläkin, ja siis Kattihaasteen merkeissä. Nurmikkokin on hyvä teema näin kesän kynnyksellä.

Francis on ollut koko ikänsä enemmän tai vähemmän sisäkissa. Joskus ja juhannuksena hän on kuitenkin saanut viettää vapaaherran elämää, kunhan ympäristö on ollut turvallinen. Joskus hänet on siis ikuistettu myös nurmikolla.


Mua nauratti kun selailin tätä kuva-albumia. Vaikea on ollut pysyä kissojen perässä. Kattokaa mitä huippuotoksia! 


Jatkossa luvassa muutakin kuin kuvasta poistuneita kissoja. Pysykääs mukana!

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea valmistumisesta! Sitä tunnetta ei voita mikään, kun vihdoin saa tutkintopaperit käteen ja pääsee pois yliopistolta... Paitsi tietenkin se tunne, kun saa toisen kerran tutkintopaperit ja saa jälleen jättää opinnot taakseen. Mutta siitähän mä en vielä tiedä mitään :P

    VastaaPoista
  2. Onnea minultakin valmistuneelle! Hali! Nämä kisukuvat on just sitä, mitä se kuvaaminen on. :oD Lisäksi mulla tulee näitä suttuinen kissan naama linssissä kiinni-tyyppisiä kuvia. Ihan kuin kissa sanoisi " kukkuluuruu! Miksi piilottelet tuon mustan möntin takana?" ja yrittäisi tulla läpi linssistä. Olen alkanut riskeeraamaan eli kuvaan laajalla objektiivilla eläintä sen tasolta käsivaralla, siis katsomatta etsimen läpi. Laskrn vain kameran maahan tai eläimen eteen ja räpsäisen. Välillä tulee aika helmiä ja onnistumisprosentti on ehkä hitusen korkeampi. ;o)

    VastaaPoista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...