torstai 11. lokakuuta 2018

Neuleunelmia ja yösyöttöjä

Mjoo, kuten viimeksi totesin niin neulominen jäänyt sattuneesta syystä viime kuukausina vähän vähemmälle. En ole kymmeneen vuoteen neulonut näin vähän lokakuussa. Kaameeta. No eipä silti, en mä ehdi tehdä mitään muutakaan. Jos ehtisin niin varmaan neuloisin. Oikeastaan voisin just nyt neuloa, kun valvon marenkilevyjen valmistumista täällä silmät kierossa. Hollantilainen ja puolihollantilainen nukkuvat jo. Kuuntelen itkuhälyttimen kautta miten toinen kuorsaa ja toinen välillä havahtuu jotakin mölisemään. Neljä kertaa olen jo juossut yläkertaan vaientamaan sen tissillä. Siis sen pienemmän. Voitteko uskoa että meillä on yläkerta?! Mun paino on taas laskenut pari kiloa ja luulen ettei se ole enää niinkään imetyksestä vaan noista portaista.

Sunnuntaiksi ollaan kutsuttu puolisukua juhlimaan ipanapan nimiäisiä. Olen törsännyt kukka-asetelmiin ja vuokra-astioihin, sekä ostanut kaikki uudet huonekalut asuntoon, joten päätin säästää tarjoiluissa ja tehdä kaikki itse. En tiedä oliko tämä nyt kovinkaan fiksu idea. Tai siis tiedän; ei ollut. Siksi täällä valvon marenkeja keskellä yötä. Sen jälkeen kun muutettiin niin olen huomannut uuden uunin paistavan kaiken liian nopeasti. Marengit vaan ei tunnu valmistuvan reseptin ajassa...

(Nyt kissa tuijottaa epäuskoisena tuota itkuhälytintä, josta kuuluu kuorsausta...)

Julkaisen nyt näitä vauvaneulomuksia sitten. Odottelin että voisin ottaa kuvan jossa ne on vauvan päällä, mutta nyt kun kelit olisi sopivat niin eihän tuo enää näihin mahdu..

Tällaisen setin tein heti ensin:


Napit on kierrätety mun omasta vanhasta villatakista, jonka äidin englantilainen ystävä "Mrs Wood" lähetti äidille kun mä synnyin.



Housut voi kääriävyötäröltä. Nyt kun katson näitä kuvia niin ehkä mun sittenkin kannattaisi vielä sovitella näitä vauvalle.


Neuleideoita on vaikka kuinka valmiina. Ja lankaa. Katsotaan mitä sitä yösyöttöjen välissä ehtisi. Unelmoida voi ainakin.

7 kommenttia:

  1. Great blog!!

    I also have a blog, and I'm trying to get visit from every country. I would really like to get a visit from Christmas Island

    If you can, please come back and visit mine:
    http://albumdeestampillas.blogspot.com


    Thanks,
    Pablo from Argentina

    VastaaPoista
  2. Siis aivan valtavan ihana tuo neuleasu! Toivon mukaan siihen olisi ohje; en osaa soveltaa. Kerro, jos ohje löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Nutun ohje löytyy suomeksi täältä: http://arkisto.novitaknits.com/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94414

      Ja housut puolestaan täältä: https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=6589&cid=11

      Pitäisi useammin laittaa ohjeet näihin bloggauksiin, mutta jotenkin se aina jää kun laitan ohjeet Ravelryyn. Mutta toivottavasti tästä oli hyötyä. :)

      Poista
    2. Mahtavaa, paljon kiitoksia! Harmillisesti nutussa oli vain 60-senttisen ohje, joten se on jo liian pieni läheisimmälle pikkuiselle. Seuraavaa odotellessa siis!

      Poista
    3. No voi harmi! Entä jos kokeilisit vaihtaa lankaa? Tein itse samalla ohjeella takin kaverin vauvalle ja käytin lankana Novitan Baby Woolia, joka oli mielestäni paksumpaa (puikkosuositus 4). Takista tuli tosi iso, en osaa sanoa tarkkaa kokoa mutta veikkaisin 74-80 nyt kun jotan käsitän noista vauvojen kokotaulukoista. :)

      Poista
    4. Niin, ja siitä Woolilla tehdystä takista on kuva täällä: https://i-has-free-time.blogspot.com/2017/10/pitsia-ja-babyshowereita.html

      Poista
    5. Olen joskus miettinyt, kuinka paljon paksumpi lanka suurentaisi ohjetta, mutta olen jättänyt testaamatta ehkä siinä pelossa, että mittasuhteet menisivät jotenkin oudoiksi. Ehkä pitää joskus testata!

      Poista

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...