torstai 7. maaliskuuta 2019

Vaihtotaloutta eli sukkia naapureille

Puolihollantilainen sai naapurin 1- ja 5-vuotiailta lahjoituksena pari kivaa lelua. Äitikin niistä ilahtui, koska vaikka ne soittavat ärsyttäviä lauluja, niillä saa hetkeksi duracelpupun pysymään paikallaan. Pohdin mitä voisin antaa naapurin lapsille vastineeksi. Meillä on kyllä jo isompi vaatekoko käytössä kun heidän kuopuksella, mutta olisi ehkä kummallista antaa 1,5 kk ikäiselle meidän 8 kk vauvan vanhoja vaatteita. 😅

Ryhdyin siis villasukkatalkoisiin. Tai siis, business as usual.

Tilasin alkuvuonna Novitan nettikaupasta läjän lankaa. Eihän mun pitänyt, jotenkin vaan sekosin. Mutta onpa nyt sitten ollut aina sukkalankaa käden ulottuvilla kun olen näitä liukuhihnalta tehnyt.

Naapurin pikkuneidille tein uudesta Novita Muumilaaksosta sukat ja lapaset.



Sukkien ohje on Lapsen pitkävartiset sukat. Suosituslankana tuossa on Novitan 7 Veljestä, mutta näyttipä valmistuvan tuosta Muumilaaksostakin. Lapaset on tehty soveltaen useampaa eri ohjetta. 

Halusin kokeilla pintaneuletta, ja siksipä vanhempi pikkuneiti sai pintaneulesukat.


Näissä ohjeena myös Novitan oma ohje, pintaneulesukat 7 Veljestä-langasta
Tyttöjen äidille tein samanlaiset.


Nyt täytyisi vielä päästä puolihollantilaisen flunssasta eroon, että voitaisi toimittaa sukkalasti naapureille ja ehkä tehdä leikkitreffit.

Meillä on uusi tietokone, jonka käyttö meikäläisellä vielä vähän tökkii. Vanha vaan pimahti. Edes hollantilaisen nörttitaidot ei riittäneet sen fiksaamiseen. Onneksi olin just edellisenä päivänä kopioinut kuvia ulkoiselle kovalevylle. Nyt käyttelen tätä uutta, itse en huomaa eroa, mutta on kuulemma parempi pelatessa. Mä just vahingossa taas tilasin lisää lankaa eli kyllä nettikin toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...