sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Pullot piiloon

Kesällä ei kovin moni kyllä piilottele pullojaan. Meille tuppaa aina kertymään tyhjiä viinipulloja, etenkin itävaltalaisia Grüner Veltliner -versioita. Hienoimmat punkkupullot (sellaiset joissa on hieno etiketti ja siinä linna...) mulla on tapana säästää ja laittaa niihin sitten kynttilöitä pystyyn pimeinä syysiltoina. Toukokuun Let´s Knit tarjosi hyvän kierrätysidean, jolla saa käyttöön paitsi ne vanhat pullot, myös -jälleen kerran- jämälangat.



En löytänyt ohjelinkkiä netistä, mutta idea on siis varsin yksinkertainen: päällystetään viinipullo neuleella. Tällä voi sitten sisustaa tai jotain muuta. Mun pulloista tuli aika pirtsakan väriset, aloitin myös toisenlaista mallia, johon tulee valkoinen palmikkoneulos. Näihin sitten vaan kukkia pystyyn, tai vaikka se kynttilä kunhan huolehtii paloturvallisuudesta. Itse täytin kuvan pullot lopulta täysillä luomuvalkkareilla ja kiikutin ne kiitoskukkasiksi YIB*:lle kun huolehti meikäläisten kukkasista juhannuksena.

Aion jalostaa ideaa vielä pidemmälle ja tehdä sellaisia pullonsuojuksia, jotka estävät pullojen kilinän kauppakassissa. Näin kesällä kun ei se yksi valkkaripullo aina riitä ja bussissa sit ihan vähän vaan hävettää kun kassissa kilisee. Saa käyttää mut ei oo pakko hei!

Ohje: Rose (Let´s Knit May 2013)
By: Debbie Bliss
Lanka: Novita Puro Batik


*Ystävä Ilman Bloginimeä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...