sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pastelliväriset pääsiäispuuhastelut

Mä odotin taas jälleen kerran virpojia saapuvaksi, mutta ei, kukaan ei pyrkinyt osingoille meidän varta vasten varaamasta röllimunavarastosta. Nyt hollantilainen syö ne kaikki ihan keskenänsä. Se on kysellyt pitkin päivää että joko ne saa syödä..annoin luvan. Onneksi olin varautunut tähänkin elämän tuottamaan pettymykseen siten, että eilen päiväkävelyllä kävin napsimassa pellonreunasta pajunoksia  maljakkoon. Tai en mä tiedä onko noi pajunoksia, toivottavasti. Tänään piti löytää kaikkea mahdollista koristusta sitten niihin, siltä varalta siis et ne virpojat ei tule enkä saa muuten ollenkaan oksia,

Mentiin Tiimariin, jossa myyjän vastaus kaikkeen oli että "ne myytiin loppuun eilen" tai "aamulla oli vielä muutama, nyt ei enää ole" Miksi pitää kiertää askarteluveistä haavassa? Miksei voi vaan myydä eioota ihan normaalisti? Ostin pussillisen pastellinvärisiä höyheniä (koska mitään muita ei ollut..) ja tulin kotiin teippaamaan niitä sitten kiinni noihin oksiin. Löysin pääsiäistavaralaatikosta myös pieniä munia. Kas näin tulimme tuoreeks, terveeks!



Löysin kamerasta pastelliteeman mukaisia kuvia. Olen hurmoksessa räpsinyt menemään kun Let´s Knitin mukana tuli joku aika sitten tosi söpöjä lankoja, puunappeja ja bambupuikot!


Langoista piti tekemäni tuollaisia ohjeen mukaisia kukkia, mutta sitten niistä tulikin kännykkäkoteloa ja muuta blogikelvotonta. Ihanat vintagenapit löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta.


Edit: Olen nyt viikon verran ihmetellyt et miksi ylimmän kuvan alakulmassa on kummallinen hohtava laatikko niin kuin siitä olis pala pois. Se onkin ikkuna. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristää päivääni! Kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...